Bedrijfsnaam - Bedrijfsboodschap
Mijn Blog

Probleemgeval Thoelaverweg op 4 augustus

Volgens het officiële overzicht van de gemeente Brielle is er een vergunning verleend om op (citaat) "zaterdag 27 juli 2013 en 4 augustus 2013" een rommelmarkt te houden op de tweede parkeerplaats aan de Thoelaverweg. De rommelmarkt van 27 juli is geannuleerd. Met de datum 4 augustus 2013 heeft 'De STEEG' de volgende problemen: de markt aan de Thoelaverweg wordt gewoonlijk op zaterdag gehouden.  4 augustus is geen zaterdag, maar zondag.

De markt van 27 juli 2013 is bepaald niet de eerste aan de Thoelaverweg geplande rommelmarkt, die is geannuleerd. Al zal iedereen, die de foto-impressie van de desolate [en voorspelde] weersomstandigheden rond het middaguur bekijkt, ditmaal alle begrip opbrengen voor het besluit om op die weinig beschutting biedende locatie de rommelmarkt te cancelen. Wat de door noodweer getroffen binnen de vesting gehouden rommelmarkt betreft - kort nadat het ophield te gieten, kwam het bezoek aan de rommelmarkt weer op gang. Met het eerste straaltje zon kwamen de eerste kooplustigen weer te voorschijn.

'De STEEG' is er zich van bewust dat op de betreffende locatie minstens 3 evenementenorganisaties actief zijn (geweest). Dus misschien vindt de activiteit toch op zondag 4 augustus plaats.

Kom op 4 augustus niet alleen voor de aan de Thoelaverweg te houden rommelmarkt naar Den Briel. Al kunt u natuurlijk bij een onverhoeds toch afgelaste (of één dag eerder gehouden) markt vanaf 12 uur troost vinden bij 'De STEEG'.

Hoewel het Stadhuis een tijd lang de onhandige gewoonte heeft gehad om in verband met het evenement een parkeerverbod uit te vaardigen voor de hele tweede parkeerplaats, wordt zo'n verbod tegenwoordig kennelijk alleen nog op het voor de rommelmarkt bestemde stuk gehandhaafd (al vergoedt 'De STEEG' geen aan de Thoelaverweg opgelopen bekeuringen). 


1 Reactie op Probleemgeval Thoelaverweg op 4 augustus:

Comments RSS
repliche rolex orologi on zaterdag 30 maart 2019 8:25
That was nice post
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
RSS

Recente posts

De ham van Widelham
De oorlog der stadsharten - Storm in glas water
Den Briel & de Keltische connectie
De verkoop aan Vestia - het leek allemaal zo mooi
Een Buurman van de duistere zijde

Categorie├źn

Ditjes & Datjes
nieuws
Mogelijk gemaakt door

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint