Bedrijfsnaam - Bedrijfsboodschap
Mijn Blog

Vlooienmarkten in de Brielse winkelstraten

Goed nieuws voor de liefhebbers van vlooienmarkten. Wat dat betreft lijkt het roer om te zijn. Met ingang van zaterdag 15 juni 2013 zal er (tot en met november 2013) maandelijks een vlooienmarkt worden gehouden. Deze zaterdagse vlooienmarkten zullen worden gehouden in het autovrije gedeelte van Nobelstraat en Voorstraat. De markten komen bij de vlooien- en/of kofferbakmarkten, die door andere organisatoren worden gehouden bij de Intratuin aan de Kloosterweg, op de tweede parkeerplaats bij de Jumbo en de markten themamarkten (o.a. antiekmarkt) van Fresh Events in Nobelstraat, Voorstraat en/of Turfkade.

Sommige markten vinden op zaterdag plaats, andere op zondag. 'De STEEG' is er nog niet in geslaagd om de logica van het systeem te ontdekken. Binnenkort in het evenementenoverizcht op deze site: de Brielse vlooien-, rommel- en kofferbakmarkten.

Het goede nieuws is inmiddels achterhaald. Nadat 'De STEEG' tientallen bezoekers op de vlooienmarkt van zondag 25 augustus 2013 had geattendeerd, kwam het bericht dat de organisator zijn activiteiten heeft gestaakt. Jammer.

0 Reacties op Vlooienmarkten in de Brielse winkelstraten:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
RSS

Recente posts

De ham van Widelham
De oorlog der stadsharten - Storm in glas water
Den Briel & de Keltische connectie
De verkoop aan Vestia - het leek allemaal zo mooi
Een Buurman van de duistere zijde

Categorie├źn

Ditjes & Datjes
nieuws
Mogelijk gemaakt door

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint