Bedrijfsnaam - Bedrijfsboodschap
Mijn Blog

Spanning om Middeleeuws wapentuig

De spanning is te snijden in het bezette Brielle. Op de donderdag voor 1 april 2013 was de eerste bezoeker van 'De STEEG' een hooggeplaatste Spanjool. Hij herinnerde er fijntjes aan dat het weigeren van het leveren van Middeleeuws wapentuig aan Spanjolen een ernstige schending zou zijn van Artikel 1 van de Grondwet, dat, althans in de visie van de Spanjolen, ook discriminatie op grond van geografische voorkeur zou verbieden. En dan was er ook iets ingewikkelds over het door een EU-verdrag gegarandeerde vrije verkeer van goederen.

De hooggeplaatste Spanjool had zijn hielen nog niet gelicht of daar verscheen een jonge geus die om de Spanjolen dwars te zitten bij 'De STEEG' alle beschikbare Middeleeuwse wapens wilde opkopen. Slim bedacht, alleen heb je van die jaren dat het Middeleeuwse wapentuig niet bepaald voor het grijpen ligt. 2013 is zo'n jaar.

0 Reacties op Spanning om Middeleeuws wapentuig:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
RSS

Recente posts

De ham van Widelham
De oorlog der stadsharten - Storm in glas water
Den Briel & de Keltische connectie
De verkoop aan Vestia - het leek allemaal zo mooi
Een Buurman van de duistere zijde

Categorie├źn

Ditjes & Datjes
nieuws
Mogelijk gemaakt door

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint