Bedrijfsnaam - Bedrijfsboodschap
Mijn Blog

De mensenrechten van een Spaanse hond

'De STEEG' dankt de voorzienigheid dat er vorig jaar al een afspraak was gemaakt om in het weekend van 16 en 17 april een beurs te bezoeken. 'De STEEG' is ervan overtuigd dat hij door woedende Spanjolen zou zijn gemaltraiteerd als de winkel gewoon geopend was geweest, toen de beruchte plakkaten voor de 10e Penning op zijn ramen werden geplakt. 

De Spanjolen zijn dit jaar heel erg gebeten op 'De STEEG'. Naar verluidt vinden sommigen het een schending van de mensenrechten van een Madrileense hond om die tot Spaanse Spaensche Kuytenbeijter op te leiden.

'De STEEG' hoopt dat de Bezettende Macht van Brielle vóór 1 april 2013 weer een beetje bij zinnen mag komen. Anders zal het bedrijf zich in de toekomst genoodzaakt zien om (indien voorradig) geen Middeleeuws wapentuig en helmen meer te verkopen aan vertegenwoordigers van de 'Duistere Zijde'! En zeg nu zelf - waar kan een 'denkende' Spanjool elders in de stad een Spaans bureauvlaggetje halen?

0 Reacties op De mensenrechten van een Spaanse hond:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
RSS

Recente posts

De ham van Widelham
De oorlog der stadsharten - Storm in glas water
Den Briel & de Keltische connectie
De verkoop aan Vestia - het leek allemaal zo mooi
Een Buurman van de duistere zijde

Categorieƫn

Ditjes & Datjes
nieuws
Mogelijk gemaakt door

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint