Bedrijfsnaam - Bedrijfsboodschap
Mijn Blog

Spaanse etalage

Februari 2013 leverde 'De STEEG' niet alleen kommer en kwel op. Een 'maelstrom' van tegenstrijdige gevoelens heeft in de feestelijk aangeklede etalages tot een wel zeer schizofrene situatie geleid. Het thema van de linkeretalage draagt als vanouds de solidariteit met de watergeuzen uit. Rechts is het echter helemaal 'Eviva España!'. Wie goed kijkt, ontwaart zelfs een androgyn popje van een Spaanse non dat eigenlijk net zo goed een inquisiteur van de Spaanse inquisitie kan voorstellen.

 'De STEEG' maakt van de gelegenheid gebruik om zich te verontschuldigen voor het weinig vaderlandslievende karakter van de rechteretalage. Laten we de hoop uitspreken dat de etaleur volgend jaar weer helemaal bij zinnen en toerekeningsvatbaar zal zijn!

Waarom 'De STEEG' zo vlak voor de magische datum van 1 april overloopt van pro-Spaanse gevoelens leest u in een volgend blog.


1 Reactie op Spaanse etalage:

Comments RSS
buy uk cheapest rolex on zaterdag 30 maart 2019 23:17
) je vous demande ce que vous en pensez? En revanche, pour les fanatiques du galop, vous aurez l'obligation m阭e sous ce grand soleil d'assister ?cette belle r閡nion compos閑 de huit courses qui pr閟entera notamment une listed et un magnifique groupe III.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
RSS

Recente posts

De ham van Widelham
De oorlog der stadsharten - Storm in glas water
Den Briel & de Keltische connectie
De verkoop aan Vestia - het leek allemaal zo mooi
Een Buurman van de duistere zijde

Categorieën

Ditjes & Datjes
nieuws
Mogelijk gemaakt door

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint