Bedrijfsnaam - Bedrijfsboodschap
Mijn Blog

Afscheid van onze trouwe kameraad

Een droevig onderwerp om je blog mee te beginnen. In februari 2013 heeft 'De STEEG' noodgedwongen afscheid moeten nemen van onze trouwe kameraad Tommie. In de exact 5 jaar en 1 maand dat hij bij ons is geweest heeft hij veel vrienden gemaakt. Tommie is bijvoorbeeld op de vlooienmarkt op het Vossenplein in Brussel (Nederlandse journalisten schrijven in tegenstelling tot hun Vlaamse collega's vaak liever over de 'Marché aux puces' op de 'Place du jeu de balle') in het Waals herkend als dat hondje uit dat pittoreske plaatsje chez Rotterdam.

Tommie kreeg van veel te veel mensen lekkere dingen aangeboden. Het aanbood varieerde van (al dan niet verantwoorde) hondensnoepjes tot roomboter croissantjes en gebakken vis. Nu weet u meteen waarom Tommie zo graag voor de deur van de winkel zat.   

We nemen van Tommie afscheid met een in Kopenhagen geschoten fotoreportage, waarop een bij de baas op schoot zittende Tommie met enige vertraging pas op de laatste foto een flødekage ontdekt. De flødekage is volgens het betreffende baasje het lekkerste roomgebakje dat er bestaat.

Niet lang nadat onderstaande foto's waren geschoten kwam de serveerster vragen of de  hond soms trek had in een niet langer voor menselijke consumptie geschikt gebakje, dat op de toonbank spontaan was omgevallen en daarbij alle voor een hond schadelijke ingrediënten als chocolade en marsepein had verloren.

Het zou 'De STEEG' een lief ding waard zijn om nog eenmaal met Tommie het terrasje van Konitoriet Café Vagn, Strandvejen 185, 2900 Hellerup (Denemarken) zouden kunnen bezoeken. Maar ja, lieverkoekjes worden niet gebakken!


0 Reacties op Afscheid van onze trouwe kameraad:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
RSS

Recente posts

Coronacrisis
De ham van Widelham
De oorlog der stadsharten - Storm in glas water
Den Briel & de Keltische connectie
De verkoop aan Vestia - het leek allemaal zo mooi

Categorie├źn

Ditjes & Datjes
nieuws
Mogelijk gemaakt door

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint