Bedrijfsnaam - Bedrijfsboodschap

Brielse markten & enkele seizoensevenementen in 2019
Voorlopig overzicht (aanvullingen en wijzigingen mogelijk):

MARKTEN 2019:

Kerstmarkten
In 2019 worden er geen kerstmarkten in de Brielse straten georganiseerd. De kerstmarkt wordt dit jaar in de Catharijnekerk gehouden op vrijdag 20 december (12 - 21 uur), zaterdag 21 december (10 - 18 u) en zondag 22 december (12 - 17 uur). KLIK HIER VOOR HET KERSTPROGRAMMA

Het was dit jaar overigens de bedoeling om gedurende 9 dagen een kerstmarkt te organiseren op het pleintje aan het eind van de Turfkade. Dit plan is echter afgeschoten door de Veiligheidsregio. Kennelijk is deze met behulp van uit de grond oprijzende pollers en klappaaltjes tegen autoterroristen beschermde locatie, waar gedurende het grootste deel van het jaar kramen van de weekmarkt staan, in de ogen van de Veiligheidsregio te onveilg om er een kerstmarkt te houden. 

Weekmarkt
Elke maandag (m.u.v. feestdagen);
wordt gehouden op de Turfkade, tussen Vischstraat en Varkensstraat.

Minirommelmarkt 
Tot winterpauze, iedere woensdag van 13.30 tot 15.30 en van 19.00 tot 21.00 uur en Iedere laatste zaterdag  van de maand van 09.00 tot 12.00 uur. Ten behoeve van Sint-Catharijnekerk in gebouw 'De Coppelstock' (Coppelstockstraat 6a, nabij hoek Coppelstockstraat/Voorstraat)ANDERE ACTIVITEITEN:

(Jaarlijks) 1 april: 

Viering 1 april. De "Spanjolen" (die zich elk jaar opmerkelijk brutaal en onbeschaamd manifesteren en kennelijk oprecht denken dat ze de strijd kunnen winnen) worden op smadelijke wijze door de Geuzen de stad uit gebonjoerd.5 december:
MASKERADE in Voorstraat en Nobelstraat, bij het oude stadhuis op de markt.Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.